September 22, 2018+316 426 26 119info@thisisnextline.com

De 5 beste Super Bowl reclames van 2016

Aanstaande zondag zal de 50ste editie van de Super Bowl plaats gaan vinden. Voor veel Amerikanen het (sportieve) hoogtepunt van het jaar; twee kampioenen van de NFL die strijden om de felbegeerde titel. Maar daarnaast is het ook een evenement dat bekend staat om de meest beroemde half time van de wereld. Helden als Michael Jackson, Prince en U2 hebben hier legendarische optredens gegeven die nog lang in het collectieve geheugen zullen staan.

Voor reclamemakers is dit het uitgelezen moment om te laten zien wat ze kunnen voor het miljoenenpubliek. Hier een verzameling van de beste Superbowl reclames van 2016.

5. Mountain Dew

Mountain Dew introduceert een nieuw drankje “MTN DEW Kickstart”. Het beste van 3 werelden presenteren zij door middel van een gimmick. Een gewaagde keuze, maar het blijft wel hangen. #puppymonkeybaby

4. Heinz Ketchup

We blijven nog even in de cheesy sferen. Heinz komt dit jaar met een worstenfeestje waar je wel blij van wordt. Deze moet je wel halfdronken mee blèren bovenop je stadion stoeltje.

3. Adobe

Alhoewel ze niet officieel sponsor zijn van de Superbowl, komt Adobe met een originele inhaker. Veel geld wedden op een wedstrijd? Dat is niet bepaald slim.

2. Bud Light

Tijd voor bier. Chauvinisme? Check. Bekende sterren? Check. Amerikaanse zelfspot? Check. 
Bud Light heeft weer een potentiële hit in handen.

1. Audi

Degene die met kop en schouders boven de rest uitsteekt is toch wel Audi. Wow, een spanningsboog waar je u tegen zegt. Alsof je nog niet graag genoeg een Audi R8 wilde hebben.

Roel Leijten
Roel Leijten
Als content creative bij Nextline Media schrijft Roel regelmatig over media, entertainment en technologische ontwikkelingen op het gebied van video. Altijd uit te dagen voor een potje tennis of surf trip. Favoriete films Point Break, Inception en Pulp Fiction.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search