September 22, 2018+316 426 26 119info@thisisnextline.com

Fit in 4K (Teaser)

Na eerder videowerk voor de bootcamps van Breda Fit is er nu een mini-portret in de maak voor Fit in 50 Days. Dit fitnessprogramma is ontworpen door Tom Pieper, die zijn jarenlange ervaring als personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach met je deelt. Zoals de naam al doet vermoeden, is Fit in 50 Days een programma dat er in 50 dagen voor zorgt dat jij jouw persoonlijke doel behaalt door middel van sport, voeding en testmomenten.

Bij de laatste editie hebben wij Merel gevolgd tijdens haar trainingen, boodschappen en vertelt ze over haar motivatie. Hopelijk is haar succesvolle deelname een inspiratie voor anderen! Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de post-productie, dus voorlopig zul je het even moeten doen met deze korte teaser. To be continued. 

Breda Fit

Gezonder leven, fitter zijn en sterker worden zijn persoonlijke doelen van deze tijd. Gezondheid en vitaliteit krijgen steeds meer onze aandacht. We zijn bewust bezig met lijf en geest. En dat is maar goed ook want een gezonde levensstijl draagt namelijk bij aan een gelukkig leven.

Een gezonde levensstijl is voor iedereen bereikbaar. Breda Fit biedt verschillende trainingen aan en heeft een aantal programma’s ontwikkeld die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Voeding, beweging, fysieke- en geestelijke gezondheid staan hierbij centraal. Samen maken we Breda de gezondste en fitste stad van Nederland.

Roel Leijten
Roel Leijten
Als content creative bij Nextline Media schrijft Roel regelmatig over media, entertainment en technologische ontwikkelingen op het gebied van video. Altijd uit te dagen voor een potje tennis of surf trip. Favoriete films Point Break, Inception en Pulp Fiction.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search